HUUR EEN SPEECH

Gehring & Ketelaars doen, naar aanleiding van een probleem/vraag/gevoel uitgebreid onderzoek. Ze interviewen werknemers en proberen erachter te komen wat er écht speelt. Op basis van hun bevindingen schrijven ze een theatrale speech; een spiegel voor de organisatie. G&K bouwt na presentatie van de speech altijd ruimte in voor reflectie en verdieping, in een vorm die past bij opdrachtgever en onderwerp.

Theatrale speeches schreven ze onder andere voor: Het Veiligheidshuis Utrecht, Gemeente Amsterdam en Gemeente Peel en Maas.

Anne Gehring en Vera Ketelaars gaven ons de leiderschapsspeech van onze meest bijzondere leider: namelijk wijzelf. Het werd bijzonder, creatief en met veel passie verteld door beide actrices. Zij gaven ons onze eigen speech om ons te motiveren, te boeien en energie te geven. En het had effect, een boodschap kan je op verschillende manieren brengen. Doe je dat met creativiteit, energie en passie, dan komt het anders aan dan alleen met woorden die op een “gewone” toon worden uitgesproken. Frans, Gemeente Amsterdam.