Het laatste gesprek

De tournee van Het laatste gesprek is in volle gang. Mis ‘m niet. Heel mooi hoe de gesprekken na afloop gaan over de mechanismen van de bureaucratie, over de persoonlijke ervaringen die het publiek heeft gehad (als cliënt of functionaris), en fijn om te horen dat mensen op het puntje van hun stoel heben gezeten. Emma Pelckmans heeft haar vuurdoop als vervanger van Vera gehad, dus de tweede helft van de tour is net weer anders dan de eerste helft.

We spelen (fragmenten van) de voorstelling ook soms op congressen of in organisaties. Dat willen we nog meer! Mocht je werken in een grote bureaucratische organisatie waar wel een gesprek over de werking van die bureaucratie t.o.v. de menselijke maat gevoerd mag worden, schroom niet om contact op te nemen. We kunnen ook helpen met het inbedden van de voorstelling binnen je organisatie.

 

 

meer nieuws

De verwanten

De verwanten

Samen met de LFB (landelijke belangenorganisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking) willen we in de theatervoorstelling De Verwanten laten horen, zien en voelen dat mensen met een verstandelijke beperking voor zichzelf kunnen spreken.

Lees meer

Gehandicaptenzorgprijs

Zorginstelling Aveleijn heeft met het project Iedereen doet mee de gehandicaptenzorgprijs 2021 gewonnen. We zijn ongelooflijk trots op wat we binnen project IDOLS* hebben bereikt. We kregen de kans om een jaar lang met een aantal creatieven (eigenlijk langer want er...

Lees meer
Iedereen doet mee

Iedereen doet mee

Sinds september 2019 werken we aan een prachtig project in Twente. Vanuit het landelijke project IDOLS hebben we de mogelijkheid gekregen om ons samen met een creatief consortium te buigen over het volgende maatschappelijke vraagstuk: hoe kun je de participatie van...

Lees meer